Bilder

Före & Efter

Trådlyft + Fillers ansikte

Trådlyft 3 områden + 1 ml Stylage M

Stylage Lips 0,5ml

Tearthrough 1 ml – trötta ögon

Fylligare läppar – 1 ml Stylage

Botox ett område – argrynkan

Fylligare läppar – 1 ml Stylage

Läppar med Stylage special lips

Diatermi mot kärlspindlar kring näsan

Naturliga läppar med Stylage M

Korrigering av överbehandling med botox och friläggning av ärr över ögonbryn

Trådlyft käke med V-soft Line

Trådlyft käke/kind med V-soft Line

Kråksparkar med Botox samt Tear through med Stylage M

Galleri

Vår klinik finns på Aqua Trollhättan (f.d. Aqua hår), Storgatan 37. Här har vi möjlighet att ta emot Dig efter sedvanlig tidbokning. Vi utför samtliga behandlingar i fräscha lokaler med möjlighet, antingen att välkomnas av Aquas personal via huvudingången, eller om du hellre föredrar diskretion, via sidoingången. Varje kund är speciell för oss på Beauty at Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

När vi kommer till dig

Som del av våra exklusiva tjänster erbjuder vi, för den som föredrar, samtliga behandlingar i hemmet. När vi kommer till dig hittar vi en lämplig plats där vår behandlare fäller upp en bekväm liggstol där du genomgår behandlingen.

Närheten till ett bord eller underlag tillåter behandlaren att lägga upp sin väska innehållandes all material som krävs för säker injektionsservice.

Vi tror verkligen på att kombinationen av personlig service i kundens egna hem är framtiden för injektionsbehandlingar med Botox och Fillers.

Senaste nytt

Trådlyft + Fettminskande injektioner = sant!

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här