Dubbelhaka kan trollas bort med Belkyra och Sagoni melt

Många besväras av lokaliserade fett depåer under och runt hakan. Idag har vi tillgång till medel som man kan trolla bort sin dubbelhaka med – Belkyra och Sagoni Melt. Dessa medel har revolutionerat skönhetsbranschen då de injiceras i de områden som man med svårighet kommer åt med kost och motion. Samtidigt slipper man lägga sig under kniven och kommer undan med en mindre kostnad än traditionell kirurgi.

Motion och god kosthållning är utan tvekan grundstenar till bättre hälsa och sundare vikt. Trots träning och god kost lyckas dock vissa människor inte med att komma åt vissa lokaliserade fettdepåer. Ett vanligt område som vi återkommande ser som svårare att träna bort är under och kring hakan. Generell viktminskning har svårt att nå dessa områden. Orsakerna är inte helt kartlagda men kan vara genetiskt betingade.

Varför kirurgi när man kan slippa?

För bara några år sedan var kirurgi och fettsugning enda alternativet. Detta är inte bara kostsamt utan kan innebära långa återhämtningstider. Med tiden har injicerbara medel tagits fram som efterhärmar kroppens egna sätt att bryta ner fett. Belkyra och Sagoni Melt är två produkter som innehåller enzymer (kemiska produkter) som återfinns i vårt matspjälkningssystem och som bryter ner fett som vi äter.

Genom att injicera dessa enzymer i lokala fettdepåer under och runt hakan förstörs fettceller och man blir för gott av med fettet.

Jag använder Belkyra som är något starkare som första behandling vid mer omfattande fettsamlingar. Därefter fortsätter jag med Sagoni Melt som är något skonsammare för omkringliggande vävnader. Allt för att uppnå störst effekt med så lite blödning och smärta som möjligt. Läs mer på vår informationssida.

Dubbelhaka
Dubbelhaka – Belkyra och Sagoni Melt

För mindre fettdepåer krävs endast en behandling men för större fettdepåer krävs upp till 3-6 behandlingar. Priset minskar för varje behandling så att det bli överkomligt för kunden. Se våra priser här.

Utmärkta resultat för dubbelhaka

Kunderna blir nöjda med resultatet. Man slipper operation och behandlingen tar inte mer än 30 minuter.  Man kan dessutom återgå i arbete direkt efter. Vissa kunder får överskottshud då fettet försvinner. Men detta kan jag behandla med trådlyft.

En av anledningarna till att jag började arbeta med estetiska behandlingar är att man med små medel kan åstadkomma stora förändringar. Har du en dubbelhaka som du besväras av kosmetiskt? Boka då in en gratis konsultation så ska jag titta på hur jag kan trolla bort din dubbelhaka med Belkyra och Sagoni Melt!

 

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här