Fransförlängning och Lash lift

Vi tänker på helheten

Vackra och fylliga ögonfransar ger utseendet det där lilla extra. Därför är våra frans-behandlingar en viktig del i konceptet om allt under samma tak. Samtidigt är det inte alltid lätt att veta vilken sort som passar för just dig. Vår certifierade frans stylist hjälper dig därför vid en kostnadsfri konsultation. På denna sida har vi samlat lite information som kan vara bra att känna till innan du bestämmer dig för att boka en tid.

Fransförlängningar

Fransarna appliceras med tre olika tekniker: Singel, Volume eller Flat Lashes. En behandling tar ungefär 1-3 timmar beroende på vad du ska göra. En fransförlängning håller normalt i 3 -4 veckor beroende på hur ofta du tappar dina egna naturliga fransar. Normalt tappar vi upp till fem fransar per dag, och när det sker följer fransförlängningen med.

  • Singel – här appliceras en extensionfrans på varje egen frans, vilket ger en naturlig look.
  • Volume – består av upp mot 2-5 mycket tunnare fransar som man skapar små knippen av, och sedan limmar fast på varje enskild frans. Det ger ett fylligt resultat.
  • Flat lashes – är en frans som är platt vid fästet, och därmed fäster bättre. Det ger ett mer markant och fylligt uttryck.

Inför din behandling

Tänk på att alltid komma avsminkad till dina behandlingar för Fransförlängningar. Om du inte skulle göra det och man måste börja med att tvätta bort sminket så är det tiden för fransförlängningen som tickar…

Skötselråd

Dom första 24h undvik all kontakt med vätska kring ögonen. Sedan är det viktigt att tvätta ögonen 2 ggr om dagen med ljummet vatten och tvål om möjligt. Undvik produkter med olja och propylen glykol i, detta gör att limmet luckras upp och fransarna lossnar lättare. Borsta inte fransarna i onödan eller om dom är blöta.

Lash lift

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!

Lash lift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din Lash lift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Inför Lash lift

Tänk på att alltid komma avsminkad till dina behandlingar för Lash lift. Om du inte skulle göra det och man måste börja med att tvätta bort sminket så är det tiden för behandlingen som tickar…

Skötselråd

Dom första 24h till 48 tim undvik all olja bastu solarium smink. Efter 48 tim är det fritt fram att använda smink sola mm.

Senaste nytt

Vår skönhetsklinik expanderar och välkomnar Petra Dahlin!

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här