HyaFilia

tioxidanter.

Fillers som håller längre – med mindre svullnad

Dr Arvin jobbar som känt endast med de allra bästa produkterna på marknaden.

HyaFilia är en bifasisk icke-permanent fillers baserat på Hyaluronsyra utan onödiga biprodukter som t.ex lidokain eller antioxidanter.

Beställ HyaFilia här

 

 

Det har nämligen visat sig att ju renare produkt desto mindre reaktioner och svullnad samt bättre  hållbarhet.Se artikel om HyaFilia i jämförelse med and etablerade märken här.

Då etablerade producenter inte klarat av att hålla standarden för oss på Beauty@Home har vi själva etablerat kontakt med Sydkoreas ledande producenter och är nu exklusivt Sveriges enda distributör av HyaFilia.

 

 

 

 

 

Vi vet hur svårt det är att driva verksamhet med god lönsamhet. Därför har vi satt priserna för HyaFilia långt under rekommenderad försäljningspris. På så vis möjliggör vi för kollegor och kliniker i Sverige att köpa in varor av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

 

 

 

 

 

HyaFilia Classic – utan lidokain

 

Bifasisk hyaluronsyra utan lidokain som lämpar sig utmärkt för tear-trough, läppar, nasolabialveck, sura mungipor och utfyllnad av djupa rynkor och veck (t.ex argrynkan). Varje spruta innehåller 1,1 ml hyaluronsyra.

 

 

HyaFilia Grand – utan lidokain

 

HyaFilia Grand innehåller samma bifasiska hyaluronsyra som Classic men med tjockare molekyler vilket gör den mer lämpad för djupare injektioner. Användningsområden inkluderar kinder, käklinje, haka, nasolabialveck och sura mungipor. Varje spruta innehåller 1,2 ml hyaluronsyra.

 

Beställ HyaFilia här

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här