Kollagenbooster PRX-T33

Nålfri kollagenboost med PRX-T33

Denna behandling är nålfri hudföryngring av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-åldrande metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg.

Behandlingen kombinerar hudföryngring och kemisk peeling, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling. PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden men som också kan kombineras med andra behandlingar så som microneedling, trådlyft och injektionsbehandlingar.

Sammansättningen av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperioxid minimerar fjällning eller andra oönskade sidoeffekter. Resultatet blir en fyllig, klar hud då behandlingen jobbar på att fylla upp huden underifrån och samtidigt minimera pigmenteringar, ärr och stora porer.

PRX-T33 är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet. Den passar dessutom hela skalan från den ljusa till den mörkaste av hudtoner.

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighet
Ojämna pigmenteringar
Ljusåldrad hud
Ärrbildningar
Bristningar
Ärrbildningar
Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här