Trådlyft mot nya höjder

Traditionell kirurgiskt ansiktslyft har aldrig riktigt fullt accepterats bland massorna i Sverige. Orsaken, är att vi inte känt oss bekväma med de dramatiska förändringar som öppen kirurgi många gånger resulterar i. Medelsvensson gillar lagom och resultatet ska vara naturligt. Här kommer trådlyft in i bilden. Trådlyft ger helt enkelt ett ansiktslyft men på ett naturligare sätt.

Trådlyft – lite piggare, något stramare – mycket fräschare!

Permanenta ansiktslyft passar en väl utvald patientgrupp och har sina fördelar. Men för majoriteten av kvinnor och män räcker det faktiskt med det där lilla extra. Ett resultat som andra precis kan skönja men som man absolut själv kan se när man tittar sig i spegeln på morgonen. Lite piggare, något stramare och mycket fräschare! Trådlyft ger ett naturligare lyft i ansiktet.

Trådlyft är en metod som under de senaste åren långsamt introducerats i väst. Det har dock varit en vanligen förekommande behandling i öst – och framförallt i Korea med omnejd – i många år. Trådarna som jag använder kallas V-soft Line. Läs mer på deras hemsida om du vill veta mer om produkterna.

Vadå trådar i ansiktet?

Metoden innebär att man med nålar för in trådar av olika slag under huden. Med hjälp av trådarnas olika egenskaper (hullingar, spiral, släta, stjärnformade) åstadkommer man såväl lyft, volym som kollagenbildning. Läs mer här.

Trådarna är egentligen helt vanliga kirurgtrådar som används inom sjukvården och tas upp av kroppen inom 2 – 18 månader beroende på tjocklek. Under denna period hinner man dra nytta av dess egenskaper såväl kortsiktigt som långsiktigt. Trådar med hullingar förankrar sig i underhuden och ger med lite draghjälp från din behandlare måttligt med lyft. Dessa förankras sedan med slätare trådar som ger volym och lyster. Långsiktigt stimuleras kollagenbildning och när trådarna försvinner bildas mindre ärrvävnad under huden som bidrar till stramare hud.

Priserna landar samtidigt långt under traditionella kirurgiska ansiktslyft. Se vår prislista för detaljerad prisbild.

Trådlyft och ansiktslyft
Trådlyft – före/efter

Too good to be true?

För många låter detta för fantastiskt bra för att vara sant. Men faktum är att den medicintekniska utvecklingen har öppnat möjligheter som bara för några år sedan faktiskt var för bra för att vara sant. Men nu är framtiden här. Och jag är övertygad om att vi hittat en behandling som passar svenska mått som handen i handsken. Det ger omedelbara resultat, kostar mindre än traditionell kirurgi, innebär mindre trauma, görs i lokalbedövning och går att anpassa till individuella behov.

Jag trodde aldrig att jag skulle förälska mig i en tråd. Men faktum är att jag, tillsammans med de kunder som jag behandlat, insett vad dessa trådar kan åstadkomma. Naturligt och vackert resultat med såväl omedelbar som långsiktig verkan. Kan det bli bättre? Nej det kan det inte!

Dr Arvin

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här