Om oss

Leg. läkare Dr. Arvin

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården och är certifierad estetisk behandlare via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS). Med sitt lugna, trevliga och personliga bemötande och långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Om oss

Vår vision är att erbjuda möjligheterna som kosmetiska behandlingar kan skapa för kvinnor och män som vill föryngra och förbättra sin hud men som föredrar en mer personlig och professionell service.

Vi vet att människor känner sig tryggare och lugnare i sin hemmamiljö. Vi vet också att risken för infektioner orsakade av andras bakterier är mindre i det egna hemmet.

Därför har vi som en del av våra exklusiva tjänster – utöver behandlingar på vår klinik – en service som kommer till Dig.

Med hög hygienisk standard och säkerhet kan vi garantera en avslappnad, personlig och stressfri upplevelse.

Vi utövar beprövad estetisk injektionsteknik med fillers från Stylage och botox från Azzalure samt microneedling och plasma pen. Därutöver är vi det självklara valet när det kommer till trådlyft och andra medicinska behandlingar för migrän, överdriven svettning och åderbråck i Trollhättan och Uddevalla med omnejd.

Dr Arvin har dessutom etablerade samarbeten med skönhetssalonger i Göteborg, Vårdgårda och Vänersborg. Boka en kostnadsfri konsultation vid din närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar!

Senaste nytt

Trådlyft, Belkyra och Plasma Pen - plastikkirurgens mardröm

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här