Om oss

Leg. läkare Dr. Arvin

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården och är certifierad estetisk behandlare via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS). Med sitt lugna, trevliga och personliga bemötande och långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Om oss

Vår vision är att erbjuda möjligheterna som kosmetiska behandlingar kan skapa för kvinnor och män som vill föryngra och förbättra sin hud men som föredrar en mer personlig och professionell service.

Med hög hygienisk standard och säkerhet kan vi garantera en avslappnad, personlig och stressfri upplevelse.

Vi utövar beprövad estetisk injektionsteknik med fillers från Stylage och Revolax samt botox från Azzalure. Vi erbjuder även microneedling och behandling med plasma pen. Därutöver är vi det självklara valet när det kommer till trådlyft och andra medicinska behandlingar för migrän, överdriven svettning och åderbråck i Västsverige.

Dr Arvin har utöver kliniken i Trollhättan etablerade samarbeten med skönhetssalonger i Göteborg, Vårgårda och Vänersborg.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar!

Senaste nytt

Hollywood är här! - Intervju i Daisy Beauty

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här