Om oss

Välkommen till Fyrbodals enda läkarledda skönhetsklinik.

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och traditionell hud- och kroppsvård av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för våra kunder.

Vi är Fyrbodals enda läkarledda skönhetsklinik och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under högsta kraven på kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

Dr. Arvin

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården och är certifierad estetisk behandlare via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS).

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Dr Arvin har utöver kliniken i Trollhättan etablerade samarbeten med skönhetssalonger i Göteborg och Vårgårda.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar!

Tove

Wellrath Hasslebäck

Certifierad Hudterapeut

Tove är certifierad hudterapeut, auktoriserad via Svenska Hudterapeuters Riksförbund (SHR).

Med sina närmare 20 år inom yrket är det få hudterapeuter i närområdet som kan mäta sig mot hennes gedigna kunskap och erfarenhet inom hud- och kroppsvård.

Trots hennes många meriter som exempelvis   elevexaminator för SHR samt utnämnd Mästare inom hudvårdsyrket 2010, är Tove jordnära, inlyssnande och oerhört omtyckt bland sina kunder.

Toves fokus på kvalitet, kundnöjdhet och resultat gör henne därför till en självklar del i teamet på Beauty@Home.

Petra Dahlin

Diplomerad Skönhetsterapeut

Petra är undersköterska och diplomerad skönhetsterapeut med en känsla för estetik som få. Detta reflekteras i hennes arbete med fransförlägningar för vilket hon 2019 utnämndes till Sveriges femte bästa frans-stylist (Master klass).

Utöver fransar är Petras specialistområden kosmetiska och medicinska tatueringar, microneedling och Plasma Pen.

Petra har flera års erfarenhet av att arbeta inom skönhetsbranschen och är det självklara valet för den som vill ha en behandlare med ett sinne för detaljer och ett kundbemötande utan jämförelse.

Senaste nytt

Trådlyft ansiktslyft - ingreppet som lyfter och stramar upp

Läs om hemligheten safgertyjhklbakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här