Om oss

Välkommen till Fyrbodals enda läkarledda skönhetsklinik.

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och traditionell hud- och kroppsvård av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för våra kunder.

Vi är Fyrbodals största läkarledda skönhetsklinik och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under  kraven på högsta kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

Dr. Arvin

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården och är certifierad estetisk behandlare via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS).

 

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

 

Dr Arvin har utöver kliniken i Trollhättan ett etablerat samarbete med Studio Marilyn i Göteborg.

 

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar!

Annica Strömberg

Certifierad make-up artist, lingerist (kosmetisk tatuerare) & mikropigmentolog 

 

Vår behandlande skönhetsterapeut Annica Strömberg är certifierad lingerist (kosmetisk tatuerare) med lång erfarenhet av re-pigmentering. Hon har genomgått vidareutbildning i avancerad medicinsk tatuering i England via Finishing Touches Group som är ett av Storbritanniens ledande utbildningscentra.

Annica är dessutom prisbelönt guld- och silvermedaljör i EM, SM och VM inom fransförlängningar. Hon har ett estetiskt handlag som enligt oss gör henne till en av Sveriges bästa kosmetiska behandlare.

 

På Beauty@Home erbjuder vi alltid behandlingar av högsta kvalitet. Hos oss erbjuder Annica kosmetisk tatuering med fokus på ögonbryn och eyeliner samt medicinsk tatuering av vårtgårdar efter bröstcanceroperationer.

 

Annica lever upp till högsta standard vad gäller hygien, patient/kundbemötande och kunskap. Hon är dessutom en mycket uppskattad behandlare som alltid sätter kunden/patientens behov i fokus.

Galleri

Vår huvudklinik finns på Storgatan 26 i Trollhättan men Dr Arvin besöker även regelbundet Studio Marilyn i Göteborg på Sveagatan 14. Här har vi möjlighet att ta emot Dig efter sedvanlig tidbokning. Varje kund är speciell för oss på Beauty at Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

Välkommen!

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här