Prime Derma Thread - trådar till Trådlyft

Trådar med högre kvalitet – till ett rimligt pris

Trådlyft är en allt vanligare skönhetsbehandling som, utfört på rätt sätt, ger otroligt fina resultat. Över tid har behandlingen blivit mycket populärt och inom några år kommer det vara en självklar del i utbudet på de flesta skönhetskliniker och salonger. För att göra trådlyft mer tillgängligt har vi på Beauty@Home tagit hem Sydkoreas bästa och mest sålda trådar – Prime Derma Thread. Och för att göra trådlyft mer tillgängligt har vi valt att lägga oss på rimliga prisnivåer under andra leverantörer.

Vi har länge letat efter dom perfekta trådarna. Styrka och hållbarhet är för oss självklara kvalitetsmarkörer. Men det absolut viktigaste är självfallet att produktionen är kvalitetssäkrad under sterila förhållanden.

Prime Derma Thread är bland Sydkoreas mest använda trådar.  Med målsättningen att kunna leverera de absolut bästa trådarna till lägsta möjliga pris har vi därför ett etablerat samarbete med producenten BS Medical.

 

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här