Vaxning och Epilering i Uddevalla och Trollhättan

Vaxning

Vi erbjuder vaxning för ben, intimvax (brazilian), armar, armhålor och i vissa fall överläpp och haka.

Vax av överläpp och haka genomförs endast då annan permanent hårborttagningsmetod uteslutits.
Detta då den nordiska hårtypen kan stimuleras att växa till en grövre och rikligare struktur.
Detta gäller enbart området runt munnen

Alla våra behandlingar utförs av vår certifierade hudterapeut Tove Wellrath Hasslebäck med mångårig erfarenhet och kunskap inom hud- och kroppsvård.

Innan behandling

Rekommendationen är regelbunden behandling för bäst resultat. Hårstrået kan då bli tunnare, mjukare och vissa upplever även en glesare utväxt.

Undvik rakning för mer hållbart resultat och lenare yta och hud.

Håret har 3 växtfaser, vilket gör att man vid regelbunden behandling kommer i fas med växtcykeln och man kan då i många fall förvänta sig en längre period mellan behandlingarna och även få glesare hårväxt. Hårväxten är dock nyckfull och därför kan man aldrig ge garantier på behandlingsresultat, men väldigt många har turen att uppleva en förbättring.

För bästa resultat rekommenderar vi ett Epilatorium och ev lämplig lotion mot inåtväxande hår och follikuliter (hårsäcksinflammationer, en vårdande efterbehandlingsprodukt.

Områden

  • Hela ben inklusive bikini
  • Hela ben inklusive brazil/intimvaxning
  • Halva ben inklusive bikini
  • Brazil/intimvaxning (enbart kvinnor)
  • Rygg/mage/bröst
  • Axill/armhåla
  • Haka/överläpp
  • Hår i näsa/öron

Är du man och önskar få intimvax? Kontakta oss så kan vi rekommendera lämplig terapeut och salong.

Epilering

Epilering är en behandling där man genom stark uppvärmning av kroppsvävnad med elektricitet tar bort generande hårväxt permanent. Vid hårborttagning förs en mycket tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäcken som ligger några millimeter ner i huden.

Den högfrekventa växelströmmen i kombination med en kemisk reaktion slås på till nålens spets och värmen skadar hårsäcken så att man på sikt förstör hårsäcken totalt.

Behandlingen är tidskrävande eftersom varje hårsäck måste behandlas för sig och rekommenderas därför vid mindre antal hår.

Senaste nytt

Ögonlocksoperation blir allt vanligare

Läs om hemligheten bakom att välja rätt fillers och lär dig mer om skönhetsbehandlingar och estetik i bloggen Dr. Arvin förklarar.. Klicka här